peak a boo 1 

 

Op social media komen we ze steeds vaker tegen, Instagram modellen. Ze zien er fantastisch uit, met mooi haar en schitterende kleuren zoals we ze allemaal wel willen.

 

Bij Studio Artline is voldoende ervaring aanwezig om dit te kunnen verwezenlijken, maar zulke kapsels vragen vaak om meerdere kleurtechnieken, meer product, meer verzorging, meer onderhoud en dus ook meer geld!

Graag nemen wij de tijd voor u om een realistisch “haarplan” op te stellen, zodat u weet wat er kan en vooral wat het zou kosten.

Hieronder wat tips om die droomkleur binnen je budget te realiseren:

  • Neem bij voorkeur een Olaplex behandeling of defy damage treatment, deze behandeling brengt je haar weer in de beste conditie en blijft weken in je haar zitten.
  • Géén styling (krultang, stijltang,...)! De hitte van de stijltang etc. is een echte aanslag op je haar! Föhn je haar, het gebruik van een föhn is minder schadelijk voor je haar.
  • Maak eventueel een aparte afspraak voor je kleurbehandeling en het knippen. Dat drukt op dat moment de kosten.
  • Als je geen grijze haren hebt, zorg dan voor een soort ombre/sombre effect. Als je haar dan groeit, stoort de uitgroei niet en hoef je niet om de 6 weken te laten kleuren.
  • Schaf professionele producten aan, voor een zo goed mogelijke thuisverzorging, waardoor het haar in de beste conditie blijft.
  • Moet je op je budget letten, vergeet dan die witte/asblonde Pinterest kleuren, dat vraagt om veel product, onderhoud en verzorging in de salon maar zéker ook thuis.
  • Je hoeft niet telkens de volledige lengten te laten kleuren. Als de kleur op de lengten de gewenste kleur is, hoef je enkel het uitgegroeide gedeelte bij te werken. Een goede, ervaren kapper zal je dit advies altijd wel mee geven.
  • Hou er ook rekening mee dat een kapper met professionele producten werkt, wij werken ENKEL en alleen met de beste kwalitatieve producten. Het is je volste recht om iets minder te willen betalen, maar dan zal je in kwaliteit ook minder krijgen.

Onthoud: goedkoop = duurkoop!!

  • Kortom, blijf realistisch… Als je op je budget let, vertel dit dan aan je kapper, vraag om een realistisch plan. Vraag meer informatie en laat je kapper weten wat je budget is.

En vooral: Durf te VRAGEN!