U zoekt naar een kapper die dames perfect knipt. Voor een verbluffend eindresultaat gaat u naar Studio Artline. Onze gedreven en ervaren kappers zijn gespecialiseerd in het knippen van dames, heren en kinderen en zorgen ervoor dat u altijd tevreden de salon verlaat. Weet u al wat uw nieuwe coupe wordt?

Kies bij de kapper voor meerdere mogelijkheden voor dames

Als vrouw zijn de mogelijkheden en keuzes die u maakt eindeloos als het aankomt op het knippen, verven en/of stylen van uw haar. Een nieuw kapsel, een nieuwe kleur, een stukje lichter of donkerder of juist iets tijdelijks. Het is niet gek dat dames soms bij de kapper door de bomen het bos niet meer zien. Graag voorzien we u van persoonlijk advies bij het kiezen van een nieuw kapsel of een andere haarkleur. Waarom? Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe look mooi aansluit op de vorm van uw gezicht en uw huidskleur, zodat deze elkaar complementeren. Zo weet u zeker dat u niet alleen kort na de kappersafspraak tevreden bent met het resultaat, maar ook enkele weken en maanden later.

Uw dameskapper voor een volledig verzorgd uiterlijk

Niet alleen knippen, verven en stylen we uw haar, u laat u bij ons ook voor een scherpe prijs gel nagellak zetten. Onze medewerkers hebben veel ervaring en laten iedere kleur op uw nagels stralen. Maak een afspraak eenvoudig en snel online of bel hiervoor naar 0164 – 61 59 46.Vragen? Stel ze hier!

Velden met * zijn verplicht

Meest bekeken:

Kapper dames | Goede kapper Bergen op Zoom | Kinderkapper Bergen op Zoom