Maak eenvoudig en snel een kappersafspraak bij Studio Artline om uzelf een nieuw kapsel of misschien wel een nieuwe haarkleur aan te meten. Wij knippen zowel heren als dames en hebben ook een speciale stoel voor kinderen. Heeft u al een nieuw kapsel in gedachten of denkt u hier graag samen met ons over na? Wij voorzien u graag van een prachtig nieuw kapsel!

Maak een kappersafspraak voor persoonlijke aandacht en tijd voor uw haar

Een bezoekje aan de kapper is functioneel, maar  ook heerlijk ontspannend. Even geen stress en aandacht voor werk-gerelateerde zaken, maar een moment waarbij u centraal staat. Onder het genot van een kopje overheerlijke Illy®-koffie of onze zorgvuldig samengestelde thee komt u tot rust. Ondertussen wordt uw kapsel professioneel onder handen genomen, zodat u hierna de salon met een uitgerust en prachtig coupe salon verlaat. We staan tot uw dienst bij knippen en föhnen, maar ook bij het verven van een nieuwe kleur of highlights. Maak snel een kappersafspraak voor uw nieuwe look.

Meer dan alleen een kapper

Verzorg uw uiterlijk nog meer en laat ook een nagelbehandeling doen. Onze specialisten zetten graag uw nieuwe gellak, waarbij u geniet van een garantie van twee weken. Bekijk onze prijslijst om een idee te krijgen van de prijzen voor al onze haar- en nagelbehandelingen. Maak een kappersafspraak of een afspraak voor uw nagels en dan zien wij u graag snel in onze salon verschijnen. Bel naar 0164 – 61 59 46 om een afspraak te maken of voor meer informatie. Een kappersafspraak maakt u bij ons ook eenvoudig en snel online. Op donderdagavond werken wij ook zonder afspraak, u kunt dan gewoon binnenlopen!Vragen? Stel ze hier!

Velden met * zijn verplicht

Meest bekeken:

Kappersafspraak | Kapper dames | Goede kapper Bergen op Zoom